Filmmixern

Tänk vad tiden går fort! Med snart fem års slit i bagaget har vi nu nått upp i 200 officiella avsnitt! För att fira detta spelade vi in en livepodd som sändes via MovieZines Facebook-sida. Det här är ljudupptagningen av denna livesändning som är av minst sagt varierad ljudkvalité. Vill man lyssna är man väldigt gärna välkommen att göra så, men annars gör man bäst i att titta på livesändningen som går att se i efterhand på YouTube!

Filmmixern: Avsnitt 200 - https://www.youtube.com/watch?v=rkJAyzikpHg

Kontakt: filmmixern@gmail.com

Direct download: Ep200.mp3
Category: -- posted at: 12:09pm CET

Vi har vässat adamantium-klorna och tar oss an Bryan Singers senaste tillskott i X-Men-universumet! Dessutom diskuteras de senaste castingnyheterna kring THOR: RAGNAROK, Netflix-dokumentären FINDERS KEEPERS och John Hillcoats senaste actionthriller TRIPLE 9.

Medverkande: Patrik Linderholm och Viktor Jerner

Kontakt: filmmixern@gmail.com

Glöm inte att betygsätta och recensera oss på iTunes och kolla gärna in vår sida på donationstjänsten Patreon där du kan donera lite för att hålla podcasten igång.

Direct download: Ep199-XMenApocalypse.mp3
Category: -- posted at: 12:27pm CET

Det har blivit dags att välja sida i fas tre av Marvels filmuniversum! Utöver veckans huvudfilm CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR snackar vi dessutom om nyheten att Alicia Vikander ska ta över manteln som Lara Croft, tankarna kring den animerade filmatiseringen av Batman-serien "The Killing Joke" och den nya dokumentären "Team Foxcatcher".

Medverkande: Patrik Linderholm, Viktor Jerner, Hannes Kinnunen och Rasmus Foltmar Elfton 

Kontakt: filmmixern@gmail.com 

P.S. Glöm inte att kolla in oss på Patreon och skänk en slant! 
https://www.patreon.com/filmmixern

Direct download: Ep198-CapCivilWar.mp3
Category: -- posted at: 11:43am CET

1