Filmmixern

I veckans avsnitt djupdyker vi i allt nördnytt vi fick ta del av från årets upplaga av San Diego Comic-Con. Det blir snack om allt från första bilden på Wonder Woman till den episka trailern till efterlängtade "Mad Max: Fury Road".

Direct download: Ep146-ComicCon2014.mp3
Category: -- posted at: 10:42am CEST

I veckans avsnitt hugger vi tag i uppföljaren till den apglada prebooten om apornas planet och diskuterar allt från Shakespeare-stakes till pricksäker performance capture. Dessutom blir det snack om Jake Gyllenhaal i NIGHTCRAWLER, Dwayne 'The Rock' Johnsons superhjältepotential och Benedict Cumberbatch som homosexuell schifferlösare.

Direct download: Ep145-DawnofApes.mp3
Category: -- posted at: 12:47pm CEST

I veckans avsnitt blir det total Bayhem när vi diskuterar TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION och all dess katastrofalitet. Dessutom synar vi trailern till EXODUS: GODS AND KINGS och kikar närmare på den surrealistiska indiefilmen UNDER THE SKIN.

Direct download: Ep144-Trans4mers.mp3
Category: -- posted at: 10:27am CEST

I veckans avsnitt pratar vi urvattnad bromance och annat som blev fel med uppföljaren 22 JUMP STREET. Dessutom summerar vi årets första halva och väljer våra favoritfilmer, bl.a. THE RAID 2 som vi slänger lite extra beröm över. 

Direct download: Ep143-22JumpStreet.mp3
Category: -- posted at: 9:41am CEST

1