Filmmixern

I veckans avsnitt gör vi ett djupdyk i Val Kilmers karriär och snackar minnesvärda biroller, homoerotik, karriärsdyk och blonda hästsvansar. Dessutom blir det snack om konspirationsthrillern "Arlington Road", den trevliga överraskningen "The Perks of Being a Wallflower" samt lite spännande Marvel-nyheter.

Direct download: Ep86-ValKilmer.mp3
Category:general -- posted at: 10:53pm CEST

I veckans avsnitt går vi in på temat animerade filmer och snackar allt från gamla Disneyklassiker och modern Pixar till lustig claymation och ljuvlig animé. Desstuom pratar vi om den nya TV-serien "The Americans", svenska "Bitchkram" och kalabaliken kring "Jane Got a Gun".

Direct download: Ep85-Animerat.mp3
Category:general -- posted at: 10:09pm CEST

I veckans avsnitt blir det en något otippat temaspecial om multitalangen Mark Wahlberg där vi snackar allt från hans imageproblem till Oscarschanser. Dessutom snackar vi komisk livskris i "This is 40", ser tillbaka på Jamie Foxxs prestation i "Ray" och diskuterar Mads Mikkelsens pedofilaura i "Jakten".

Direct download: Ep84-MarkyMarkfinal.mp3
Category:general -- posted at: 3:12pm CEST

I veckans avsnitt fascineras vi över det ambitiösa projektet Cloud Atlas och snackar allt från filosofiska sammanvävningar till teatrala utsvävningar. Dessutom pratar vi om epileptiska musikaler, fängslande dokumentärer och TV-vikingar!

Direct download: Ep83-CloudAtlas.mp3
Category:general -- posted at: 10:28pm CEST

1