Filmmixern

I veckans avsnitt blir det blandade tidbits för hela slanten där vi pratar om allt från superhjältenyheter till svenska studenfester. Dessutom snackar vi om Steven Soderberghs nya "Side Effects", den kommande "The Crow"-remaken och peppen inför Brad Pitts andra världskriget-film "Fury".

Direct download: Ep90-FantastiskaFyran.mp3
Category:general -- posted at: 11:12pm CEST

I veckans avsnitt tar vi tag i sci-fi-kakan "Oblivion" och diskuterar allt från bländande estetik till bristande originalitet. Dessutom snackar om pedofilproblem i "Jakten", tsunamiskildring i "The Impossible" och zombiekärlek i "Warm Bodies".

Direct download: Ep89-Oblivion.mp3
Category:general -- posted at: 11:19pm CEST

I veckans avsnitt förundras och fascineras vi över nya "The Place Beyond the Pines" och snackar motorcyklar, tatueringar och riskfull dramaturgi. Dessutom pratar vi om peppen inför Danny Boyles "Trance" och kollar in de nya trailarna till Ron Howards racingrökare "Rush" och Steven Soderberghs extravaganta Liberace-biopic "Behind the Candelabra".

Direct download: Ep88-ThePlaceBeyondthePines.mp3
Category:general -- posted at: 11:54am CEST

I veckans avsnitt hoppar vi in i komedigenren och väljer ut våra favoriter som får oss att skratta och må bra. Dessutom snackar vi om den ljuvliga trailern till "Only God Forgives", sågar "The Host" och sörjer filmkritikern Roger Ebert.

Direct download: Ep87-Komedier.mp3
Category:general -- posted at: 10:33am CEST

1