Filmmixern

I veckans avsnitt blir det champagne och extravagans när vi snackar "The Great Gatsby" och diskuterar allt från F. Scott Fitzgeralds arv till Baz Luhrmanns knepiga visuella stil. Dessutom går vi igenom rapporter från Cannes, kollar in James Grays "The Yards" och snackar lite mer "Hannibal".

Direct download: Ep94-TheGreatGatsby.mp3
Category:general -- posted at: 11:17pm CEST

I veckans avsnitt flyger vi in i det mörka äventyr som är "Star Trek Into Darkness" och snackar rymdbromance, diaboliska skurkar och 3D-lensflares. Dessutom laddar vi upp inför filmfestivalen i Cannes, diskuterar David Finchers regivanor och peppar på trailern till "Gravity".

Direct download: Ep93-StarTrekIntoDarkness.mp3
Category:general -- posted at: 11:50pm CEST

I veckans avsnitt röjer vi runt i actionkakan "Olympus Has Fallen" och diskuterar allt från den nya Vita huset under attack-vågen till problemet att få till bra fightingscener. Dessutom snackar vi om den nya brittiska komedin "I Give It a Year", peppar inför "Pacific Rim" och sörjer Ray Harryhausen.

Direct download: Ep92-OlympusHasFallen.mp3
Category:general -- posted at: 11:23pm CEST

I veckans avsnitt flyger vi in i årets första Marvel-film "Iron Man 3" och diskuterar om det verkligen blev så bra av att ha Shane Black i regissörsstolen. Dessutom blir det snack om det chilenska Oscarsbidraget "No", Harmony Korine-anekdoter och en tillbakablick på Ridley Scotts äventyr "Robin Hood".

Direct download: Ep91-IronMan3.mp3
Category:general -- posted at: 11:24pm CEST

1