Filmmixern

I veckans avsnitt riktar vi in oss på Ben Stillers livsbejakande äventyr "The Secret Life of Walter Mitty" och snackar dagdrömmar, José Gonzáles och carpe diem-moments.

Direct download: Ep123-WallpaperMitty.mp3
Category:general -- posted at: 1:15am CET

I veckans avsnitt ser vi tillbaka på Guldbaggegalan, tipsar om det amerikanska indiedramat Short Term 12, peppar inför The Raid 2 och finner några anledningar till att prata om Jack Ryan: Shadow Recruit.

Direct download: Ep122-JackRyan.mp3
Category:general -- posted at: 1:18am CET

I veckans avsnitt kollar vi in Martin Scorseses partyfilm "The Wolf of Wall Street" och diskuterar allt från testosteron-overload till douchebag-glorifiering. Dessutom snackar vi time travel-romcomen "About Time" och vinnarna på Golden Globe-galan.

Direct download: Ep121-Wolfie.mp3
Category:general -- posted at: 11:07pm CET

I veckans avsnitt kollar vi bl.a. in "Anchorman 2: The Legend Continues" och diskuterar sexistiska skämt och om den faktiskt säger något om TV-klimatet. Dessutom synar vi årets Guldbaggenomineringar, säsongspremiären av "Sherlock" och peppen inför "House of Cards".

Direct download: Ep120-AnchormanLegendContinues.mp3
Category:general -- posted at: 12:53am CET

Vi ser tillbaka på filmåret som gått och listar våra favoriter utifrån kategorier som Årets mest överskattade film till Årets WTF-moment.

Direct download: Ep119.mp3
Category:general -- posted at: 2:33pm CET

1