Filmmixern

I detta avsnitt beger vi oss ut på Themyscira och in i Wonder Womans underbara värld för att diskutera ett mer hoppfullt DCEU. Dessutom har vi kollat in Universals storsatsning THE MUMMY, samt snackar lite om spelmässan E3.

Medverkande: Patrik Linderholm, Viktor Jerner och Hannes Kinnunen

Kontakt: filmmixern@gmail.com

Direct download: wonderwomanNEW.mp3
Category:general -- posted at: 3:05pm CET

Lyssna på ett smakprov ur vårt senaste exklusiva bonusavsnitt som ges till alla som stöttar oss via Patreon. Patreon är en donationstjänst där du väljer valfri summa att skänka oss varje månad - och det går såklart att avsluta när som helst. 

Varje månad får våra patreons ett extra avsnitt där vi pratar om allt möjligt - denna gång om hur framtidens filmbransch kommer att se ut; hur kommer biokonsumtionen att förändras, kommer vi tröttna på superhjältefilmer, kommer Netflix ta över helt, etc.

Lyssna och få en känsla av hur det kan låta, och blir du sugen på att höra mer är det bara att gå in på vår Patreon-sida och läsa mer om hur du går till väga: https://www.patreon.com/filmmixern

Mycket nöje!

Direct download: PatreonSneakPeak.mp3
Category: -- posted at: 5:12pm CET

I detta avsnitt dyker vi ner i Terrence Malicks underbara värld och hans senaste film SONG TO SONG. Dessutom diskuteras den tredje och avslutande säsongen av HBO-serien THE LEFTOVERS.

Medverkande: Patrik Linderholm och Viktor Jerner

Kontakt: filmmixern@gmail.com

Direct download: Ep226-SongtoLeftovers.mp3
Category:general -- posted at: 3:59pm CET

I veckans avsnitt bär det ut på djupt vatten för att diskutera PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR'S REVENGE. Dessutom blir det en summering av filmfestivalen i Cannes, en titt på Netflix-filmen WAR MACHINE och lite tankar om tv-spelet INJUSTICE 2.

Medverkande: Patrik Linderholm och Viktor Jerner

Kontakt: filmixern@gmail.com

Direct download: Ep227-Pirates5.mp3
Category: -- posted at: 4:09pm CET

1